1/2 arbuza
200 g brzoskwiń
150 g winogron
2 łyżki rodzynek
bita śmietana
mięta do ozdoby
Z arbuza wyjąć miąższ (za pomocą łyżeczki do wydrążania). Brzoskwinię pokroić w kostkę. Winogrona przekroić na pół. Wszystkie owoce wymieszać. Wy porcjować sałatkę, posypać rodzynkami, na wierzch dodać bitą śmietanę i listek mięty.
200 g brzoskwiń
150 g winogron
2 łyżki rodzynek
bita śmietana
mięta do ozdoby
Z arbuza wyjąć miąższ (za pomocą łyżeczki do wydrążania). Brzoskwinię pokroić w kostkę. Winogrona przekroić na pół. Wszystkie owoce wymieszać. Wy porcjować sałatkę, posypać rodzynkami, na wierzch dodać bitą śmietanę i listek mięty.
2 komentarze:
Przydałaby mi się teraz taka porcja orzeźwienia :)
Witaj. Dołącz do naszej kulinarnej społeczności http://katalogsmakow.pl/jak-dodac-bloga.15955.html
Prześlij komentarz